Què és BebèNom?

Hola!

Gràcies per visitar BebèNom.

BebèNom us ajuda a trobar un nom pel vostre fill o filla, o potser per a un familiar o amic. Aquí trobareu milers de noms, des de noms catalans que s’han posat durant segles com aquells més excèntrics que s’estan posant darrerament.

Tots els noms es classifiquen i organitzen per diversos criteris

Per què?

Aquest web va sorgir amb la necessitat de pensar un nom pel nostre segon fill, així que vaig decidir de crear una base de dades amb els noms que anava trobant pel camí. A més dels noms, hi ha un món nou desconegut al que els pares s’han d’afrontar així que vaig decidir afegir també alguns consells perquè no ho hagueu de descobrir tot tant des de zero. No hi ha gaire informació en català a la xarxa.

Espero servir-vos d’inspiració. Ni que sigui fer uns riures dels noms extranys que trobareu.

A tu, Felicitats!

Segurament si esteu consultant aquesta pàgina us hagi de felicitar bé perquè sereu pares, bé perquè teniu algú proper que ho serà i us encomana la felictat.

Enhorabona!

Vull afegir un nom

De tant en tant rebo algun correu de gent com tu que em diu, “Ei! el nom de la meva filla o fill no hi és!”. Només m’ho heu de dir per correu (vejeu més abaix l’adreça) i l’afegiré a la base de dades o també podeu deixar un comentari a la secció de comentaris de cada pàgina

D’on provenen els noms?

BebèNom té milers de noms, i cada un d’ells d’un pare i una mare. Hi ha moltes fonts que han nodrit la base de dades, des de correus personals d’usuaris agraïts que ens han convidat a afegir noms nous, a l’Institut d’Estadística de Catalunya passant per documentació escanejada de documents de l’edat mitjana i llibres de tota mena. Tots ells han estat introduïts i classificats de forma manual.

Contacte

Si desitjeu posar-vos en contacte amb mi per suggerir algun nom que falta a la base de dades, per dir hola, gràcies o posar-me de volta i mitja podeu escriure’m un correu electrònic a la meva adreça personal, utilitzeu albert arroba i el mateix domini del web.

Una abraçada.

Data: